6 parhaista metallibändeistä Suomesta

Ei ole usein sitä, että maailman voimakkaimmat johtajat tarkistavat heavy metalin, mutta vuonna 2016 sitten-Us-presidentti Barack Obama ehdotti, että Suomen poliittinen järjestelmä liitetään sen musiikkimaisemaan. ”Haluan huomauttaa, että Suomella on ehkä maailman eniten heavy metal -bändejä henkeä kohti ja että se on myös hyvän hallintotavan korkealla tasolla”, sanoi Obama. En tiedä onko siellä mitään korrelaatiota. ” Emme tiedä hyvästä hallintotavasta, mutta Suomella on varmasti naurettava määrä metallin kykyjä asuinpaikassa. Annamme sinulle alhaisen hinnan kymmenestä bändistä, jotka laittavat maan kartalle.

Amorphis

Amorphis auttoi aloittamaan kansainvälisen kansanmetalli-räjähdyksen 1990-luvun alkupuolella, vaikka he aloittivatkin perinteisten folk– ja prog-elementtien lisäämisen kuolemaansa. He ovat jatkaneet tällaisten elementtien hyödyntämistä väliintulovina vuosina samalla kun he vetoavat myös Suomen kansalliseen eepokseen Kalevala, mittava runouden ja mytologian teos.

Amorphis

Beherit

Vaikka Norja on selvästi tunnetuin maa black metalin suhteen, Suomi ansaitsee vakavia kudeja synnyttämäänkseen perintöosuuden 80-luvun lopulla / 90-luvun alkupuolella. Selvästi saatanalliset ja täysin perimmäiset heidän ritualistinen hyökkäys ansaitsi seuraajien legionin ja vaikutti moniin myöhempiin ryhmiin. Yhtye on edelleen suosittu huolimatta satunnaisesta ja ennakoimattomasta toiminnastaan.

Children of Bodom

Melodinen Death Metal kohtaa virtuooskitarat: Bodomin lapset ottivat mukanaan kahdeksankymmenenkahdeksan heavy metalin ja thrashin hengen, ja naimisivat sen nykyaikaiseen death metal -kehykseen auttaen soolojen viilentämisessä prosessissa. Tasapainottamalla taitoja makuun helvetin korottamiseksi, Bodomista tuli yksi Suomen suosituimmista bändeistä ennen kuin päämies Aleksei Laiho hajotti heidät vuonna 2019 ja perusti uuden bändin, Bodom, puolenyön jälkeen.

Yö toive

Toinen suomalainen trendinäyttelijä, Nightwishin näennäisesti epätodennäköinen yhdistelmä sinfonista raskasmetallia ja operaattisia lauluja, käynnisti tehokkaasti kokonaisen alilajiin eeppisiä, naisrintamaisia ​​bändejä. Naurettavan suosittu yhtye on vaihtanut miljoonia yksiköitä tullakseen kansakunnan kolmanneksi suurimmaksi musiikkiteoksi (genrestä riippumatta), säilyttäen asemansa huolimatta siitä, että he ovat vaihtaneet vokalistinsa useampaan kuin yhteen tilaisuuteen.

Bodom

Impaled Nazarene

Loppukäsittely itsepäisyydestä, raskaasta juomisesta, surkeasta huumorista ja batshitin hulluudesta, jota usein löytyy suomalaisesta Extreme-metalista, Impaled Nazarene aloitti elämän hieman primitiivisenä black metal -yhtyeenä, mutta lähti nopeasti uuteen universumiin kokonaan, punkkerin, nihilistisen, riisuttu- Alas ja joskus melkein avantgarde-hyökkäys aisteissa.

Turisas

Kun Turisas oli maassa suosittuja kansanmusiikkia ja sinfonisia metallistoja, yhdistämällä ne voittavaan efektiin, Turisas oli yksi vaikuttavimmista näytteistä viime vuosikymmenen aikana Suomesta lähteneen kansanmetallisen räjähdyksen yhteydessä. Heidän viulunsa ja haitarinsa, historiallisesti tietoisten viikinkitarinoiden, huumorin ja seitsemänkymmentäluvun rakkauden disko on tehnyt heistä ainutlaatuisen ja rakastaman esityksen.

6 parhaista metallibändeistä Suomesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *