Tietosuojakäytäntö

viimeinenatlantis.fi (”viimeinenatlantis.fi”) käyttää viimeinenatlantis.fi-verkkosivustoa ja voi ylläpitää muita verkkosivustoja. Viimeinenatlantis.fi-käytäntö on kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikista tiedoista, joita voimme kerätä verkkosivujamme käyttäessäsi.

Verkkosivuston kävijät

Kuten useimmat verkkosivustojen ylläpitäjät, viimeinenatlantis.fi kerää ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten selaintyypit, kielivalinnat, viittaussivusto ja kunkin vierailijapyynnön päivämäärä ja kellonaika, jonka verkkoselaimet ja palvelimet yleensä saavat käyttöön. viimeinenatlantis.fi tarkoituksena kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja on ymmärtää paremmin, miten viimeinenatlantis.fi-kävijät käyttävät verkkosivustoaan. Viimeinenatlantis.fi voi ajoittain julkaista ei-henkilökohtaisia ​​tietoja aggregaatissa, esimerkiksi julkaisemalla raportin verkkosivustonsa käytön kehityksestä.

viimeinenatlantis.fi kerää myös potentiaalisesti henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten Internet Protocol (IP) -osoitteet kirjautuneille käyttäjille ja käyttäjille, jotka jättävät kommentteja viimeinenatlantis.fi -verkkosivun blogeihin / sivustoihin. viimeinenatlantis.fi paljastaa vain kirjautuneet käyttäjän ja kommentoijan IP-osoitteet samoissa olosuhteissa, joissa se käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, kuten alla on kuvattu, paitsi että aloittajan IP-osoitteet ja sähköpostiosoitteet ovat näkyvissä ja paljastetaan sen blogin / sivuston järjestelmänvalvojille, jossa kommentti jäi.

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen

Tietyt viimeinenatlantis.fi-verkkosivustojen kävijät päättävät olla vuorovaikutuksessa viimeinenatlantis.fi-sivuston kanssa tavalla, joka edellyttää viimeinenatlantis.fi-sivustolta keräävän henkilökohtaisia ​​tietoja. Viimeinenatlantis.fi-sivuston keräämän tiedon määrä ja tyyppi riippuvat vuorovaikutuksen luonteesta. Pyydämme esimerkiksi viimeinenatlantis.fi-sivustossa ilmoittautuneita kävijöitä antamaan käyttäjänimen ja sähköpostiosoitteen. Niitä, jotka tekevät viimeinenatlantis.fi -tapahtumia, pyydetään antamaan lisätietoja, mukaan lukien tarvittaessa henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot, joita näiden tapahtumien käsitteleminen edellyttää. Kummassakin tapauksessa viimeinenatlantis.fi kerää tietoja vain siltä osin kuin on tarpeen tai tarkoituksenmukaista saavuttaa vierailijan vuorovaikutuksen viimeinenatlantis.fi-sivustolla tavoite. viimeinenatlantis.fi ei paljasta muita henkilökohtaisia ​​tietoja kuin alla kuvatut. Vierailijat voivat aina kieltäytyä antamasta henkilökohtaisia ​​tietoja toimittaen huomautuksella, joka saattaa estää heitä harjoittamasta tiettyjä verkkosivustoihin liittyviä toimia.

Aggregoidut tilastot

viimeinenatlantis.fi voi kerätä tilastoja verkkosivustojensa kävijöiden käyttäytymisestä. viimeinenatlantis.fi voi näyttää nämä tiedot julkisesti tai tarjota muille. Viimeinenatlantis.fi ei kuitenkaan paljasta muita henkilökohtaisia ​​tietoja kuin alla kuvatut.

Tiettyjen henkilöllisyyttä tunnistavien tietojen suojaaminen

viimeinenatlantis.fi paljastaa potentiaalisesti henkilökohtaisen ja henkilöllisyyden tunnistavat tiedot vain työntekijöilleen, urakoitsijoilleen ja sidosryhmilleen, joiden (i) on tiedettävä nämä tiedot voidakseen käsitellä niitä viimeinenatlantis.fi-puolesta tai tarjotakseen viimeinenatlantis-palvelussa olevia palveluita. .fi-verkkosivustot ja (ii) jotka ovat sitoutuneet olemaan paljastamatta sitä muille. Jotkut näistä työntekijöistä, urakoitsijoista ja sidosryhmistä voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella; viimeinenatlantis.fi-sivustoja käyttämällä suostut siirtämään tällaisia ​​tietoja heille. viimeinenatlantis.fi ei vuokraa tai myy potentiaalisesti henkilökohtaisia ​​ja henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kenellekään. Viimeinenatlantis.fi paljastaa muut kuin työntekijöilleen, urakoitsijoilleen ja etuyhteydessä oleville organisaatioille, kuten edellä on kuvattu, mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistettavia ja henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja vastauksena oikeudenkäyntiin, oikeuden määräykseen tai muuhun valtion pyyntöön tai kun viimeinenatlantis.fi uskoo hyvään. usko, että julkistaminen on kohtuudella välttämätöntä viimeinenatlantis.fi-sivuston, kolmansien osapuolten tai suuren yleisön suojelemiseksi. Jos olet viimeinenatlantis.fi-sivuston rekisteröity käyttäjä ja olet antanut sähköpostiosoitteesi, viimeinenatlantis.fi voi toisinaan lähettää sinulle sähköpostin kertoa sinulle uusista ominaisuuksista, pyytää palautetta tai pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu viimeinenatlantis.fi -sivustolla ja tuotteillamme. Jos lähetät meille pyynnön (esimerkiksi sähköpostitse tai jonkin palautemekanismimme kautta), pidätämme oikeuden julkaista se auttaaksemme meitä selventämään tai vastaamaan pyyntösi tai auttamaan meitä tukemaan muita käyttäjiä. viimeinenatlantis.fi ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimenpiteisiin suojautuakseen mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistettavien ja henkilöllisyyttä tunnistavien tietojen luvattomalta käytöltä, käytöltä, muuttamiselle tai tuhoamiselle.

Keksit

Eväste on tietosarja, jonka verkkosivusto tallentaa vierailijan tietokoneelle ja jonka vierailijan selain tarjoaa